Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC Toronto Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Mayard met een sublieme pass. Krause rent richting de bal. Dulic verovert de bal door een tackle van achteren. Kush rent richting de bal. Kush draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kush onderschept slim de pass. Minot is nu in balbezit. Kush onderschept slim de pass. Dulic is nu in balbezit. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - Toronto Stars 1:0

18e minuut.
Fichaud probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fitzgerald de bal onder controle te krijgen. Kush rent richting de bal. Kush schiet op doel. Krause probeert de bal aan de voet te houden. Lindley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zaharijja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Desroche de bal. Fichaud is nu in balbezit. Desroche verovert de bal door een tackle van achteren. Desroche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fichaud met een sublieme pass. Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause speelt de bal door. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. Lindley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 42%, Toronto Stars 58%.
Tomora FC - Toronto Stars 1:0

51e minuut.
Krause probeert naar een medespeler te passen. Quintero is nu in balbezit. Quintero passt de bal met de wreef. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
de Guzman geeft een hoge lob. Desroche rent richting de bal. Desroche passt de bal met de wreef. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja haalt uit met een fantastische trap. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - Toronto Stars 1:1

75e minuut.
Fitzgerald kopt de bal weg. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja passt de bal zonder na te denken. Desroche is nu in balbezit. Desroche draait met de bal, schiet en ... Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 37%, Toronto Stars 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - Toronto Stars 1:1