Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC LUYSA Spring
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Vandermollen kopt de bal weg. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger met een sublieme pass. Placentino rent richting de bal. Placentino draait met de bal, schiet en ... Barnaby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Galindo geeft een lange en hoge pass. Booth kopt de bal weg. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... Zaharijja bokst de bal weg. Silvestrini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guillon komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal zonder na te denken. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap. Barnaby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zaharijja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Booth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booth passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David schiet op doel. Barnaby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Guillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillon geeft de bal voor. Daar is Antonopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guillon is nu in balbezit. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal met de wreef. Kindel rent richting de bal. Kindel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Lang onderschept slim de pass. Lang passt de bal met de wreef. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hughes trapt de bal weg. Booth kopt de bal weg. Radchuck rent richting de bal. Guillon onderschept slim de pass. Guillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Whitfield bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - LUYSA Spring 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 50%, LUYSA Spring 50%.
Van FC - LUYSA Spring 1:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Placentino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booth is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Van FC - LUYSA Spring 1:1

61e minuut.
Placentino rent richting de bal. Zaharijja onderschept slim de pass. Zaharijja geeft de bal voor. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Booth speelt de bal door. Radchuck is nu in balbezit. Guillon begaat een overtreding. Guillon krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pereira kopt de bal weg. McCarthy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antonopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindel rent richting de bal. Kindel schiet op doel. Zaharijja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 44%, LUYSA Spring 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - LUYSA Spring 1:1