Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUYSA Spring Van FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Whitfield geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Placentino rent richting de bal. Ratzinger rent richting de bal. Booth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Booth krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo geeft de bal voor. David springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zaharijja rent richting de bal. Zaharijja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Placentino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger passt de bal in één keer door. Booth probeert de bal aan de voet te houden. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
McCarthy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo met de inworp. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Guillon is nu in balbezit. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger geeft de bal voor. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - Van FC 1:0

38e minuut.
Booth is nu in balbezit. Booth geeft een lange en hoge pass. Radchuck rent richting de bal. Guillon verovert de bal door een tackle van achteren. Guillon haalt uit met een fantastische trap. Zaharijja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUYSA Spring - Van FC 1:1

45e minuut.
Pereira rent richting de bal. Booth onderschept slim de pass. David rent richting de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 47%, Van FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUYSA Spring - Van FC 1:1

47e minuut.
Guillon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sterzinsky komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Whitfield onderschept slim de pass. Whitfield probeert naar een medespeler te passen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kindel neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ratzinger de bal. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Whitfield geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel met een snelle inworp. Sterzinsky rent richting de bal. Sterzinsky geeft een lange en hoge pass. Zaharijja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Galindo kan de bal niet met de borst controleren. Labonté is nu in balbezit. Galindo begaat een overtreding. Galindo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Booth passt de bal zonder na te denken. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel passt de bal met de wreef. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 51%, Van FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUYSA Spring - Van FC 1:1