Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el otoño Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant is nu in balbezit. Iniesta onderschept slim de pass. Iniesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt onderschept slim de pass. Gagne rent richting de bal. Gagne schiet op doel. Mita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Toronto F.C 1:0

27e minuut.
Gagne probeert de bal aan de voet te houden. Labatt kopt de bal weg. Dawson controleert de bal met de borst. Iniesta verovert de bal door een tackle van achteren. Iniesta draait met de bal, schiet en ... Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 38%, Toronto F.C 62%.
el otoño - Toronto F.C 1:0

47e minuut.
Doyle met de inworp. Lightfoot is nu in balbezit. Steele speelt de bal door. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Glover geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marshall de bal onder controle te krijgen. Lightfoot is nu in balbezit. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 53%, Toronto F.C 47%.
el otoño - Toronto F.C 1:0