Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto F.C el otoño
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Steele met een sublieme pass. Mooney is nu in balbezit. Arsenault is nu in balbezit. Mooney onderschept slim de pass. Mooney draait met de bal, schiet en ... Kasim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lightfoot passt de bal met de wreef. Iniesta is nu in balbezit. Arsenault rent richting de bal. Mooney is nu in balbezit. Mooney schiet op doel. Kasim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Arsenault verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenault speelt de bal door. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkinson geeft een hoge lob. Mita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lightfoot is nu in balbezit. Lightfoot passt de bal met de wreef. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sulu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 57%, el otoño 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto F.C - el otoño 0:0

59e minuut.
Lightfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot geeft een lange en hoge pass. Glover kopt de bal weg. Iniesta rent richting de bal. Iniesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Iniesta is nu in balbezit. Lightfoot onderschept slim de pass. Lightfoot passt de bal met de wreef. Gagne rent richting de bal. Gagne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 46%, el otoño 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto F.C - el otoño 0:0