Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Stars Comets United
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Foster rent richting de bal. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja speelt de bal door. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Foster speelt de bal door. Harold is nu in balbezit. Desroche onderschept slim de pass. Desroche haalt uit met een fantastische trap. Briere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Comets United 1:0

28e minuut.
Fitzgerald kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal in één keer door. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Blais kopt de bal weg. O`Neal is nu in balbezit. Krause rent richting de bal. O`Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais onderschept slim de pass. Blais probeert naar een medespeler te passen. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 49%, Comets United 51%.
Toronto Stars - Comets United 1:0

52e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja speelt de bal door. Desroche is nu in balbezit. Desroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Comets United 2:0

56e minuut.
Dodds rent richting de bal. Met opzet legt Fitzgerald zijn tegenspeler op de grond. Dodds is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dodds met een snel genomen vrije trap. O`Neal rent richting de bal. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Attakora-Gyan met een snelle inworp. Daar is Blais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blais passt de bal zonder na te denken. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Fitzgerald de bal. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald begaat een overtreding. Fitzgerald krijgt een gele kaart.

88e minuut.
de Guzman geeft de bal voor. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin probeert naar een medespeler te passen. Blais is nu in balbezit. Blais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 61%, Comets United 39%.
Toronto Stars - Comets United 2:0