Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aaaaaaaaaaaaaaaaa Fuera Tupas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Lindley geeft de bal voor. Black geeft de bal voor. Cahill is nu in balbezit. Hirshfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Hirshfeld schiet op doel. Manning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lamontagne trapt de bal weg van het doel. Beauchemin kopt de bal weg. Francis rent richting de bal. Hirshfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ... Manning bokst de bal weg. Klungelig pakt Striker de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Fuera Tupas 0:1

34e minuut.
Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais geeft een lange en hoge pass. Ferranti rent richting de bal. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Sandhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Francis met de inworp. Logan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Black de bal onder controle te krijgen. Barnes is nu in balbezit. Barnes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Fuera Tupas 1:1

43e minuut.
Dagenais passt de bal zonder na te denken. Beauchemin rent richting de bal. Dagenais begaat een overtreding. Beauchemin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Beauchemin kan niet meer verder spelen. Hermus komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Dagenais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermus onderschept slim de pass. Hermus passt de bal zonder na te denken. Hirshfeld is nu in balbezit. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 52%, Fuera Tupas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Fuera Tupas 1:1

60e minuut.
Black geeft een lange en hoge pass. Cahill controleert de bal met de borst. Hirshfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshfeld haalt uit met een fantastische trap. Manning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Fuera Tupas 1:2

72e minuut.
Hermus rent richting de bal. Cahill rent richting de bal. Hermus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahill wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cahill kan niet meer verder spelen. Griffiths komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Griffiths speelt de bal door. Pieszak rent richting de bal. Pieszak geeft een hoge lob. Hirshfeld is nu in balbezit. Hirshfeld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 56%, Fuera Tupas 44%.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Fuera Tupas 1:2