Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wer United PICOCK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Franklin met een sublieme pass. Hill rent richting de bal. Hill geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Howland de bal. Howland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ortega de bal. Hill probeert naar een medespeler te passen. Howland heeft problemen om de bal te vangen. Howland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Caron trapt de bal weg van het doel. Ortega kopt de bal weg. McLean rent richting de bal. McLean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Franklin de bal. Arango rent richting de bal. Arango passt de bal in één keer door. McLean is nu in balbezit. McLean draait met de bal, schiet en ... Gallardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hill geeft een hoge lob. Burr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seguin. Seguin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gallardo trapt de bal weg. Hill rent richting de bal. Arango begaat een overtreding. Arango krijgt een gele kaart. Hill raakt geblesseerd tijdens het duel. Hill met een snel genomen vrije trap. Aucoin heeft problemen om de bal te vangen. Howland is nu in balbezit. Howland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Howland bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin is nu in balbezit. Howland verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie is nu in balbezit. Lammie haalt uit met een fantastische trap. Spencer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Lammie onderschept slim de pass. Lammie passt de bal met de wreef. Howland heeft problemen om de bal te vangen. Howland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arango controleert de bal met de borst. Arango passt de bal met de wreef. Hancock rent richting de bal. McLean onderschept slim de pass. McLean draait met de bal, schiet en ... Gallardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wer United - PICOCK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wer United 53%, PICOCK 47%.
Wer United - PICOCK 1:0

60e minuut.
Lammie is nu in balbezit. Verreault onderschept slim de pass. Verreault passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een lange en hoge pass. Gallardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sterzinsky met een sublieme pass. Lammie is nu in balbezit. Lammie passt de bal in één keer door. Bradley is nu in balbezit. Bradley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wer United - PICOCK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wer United 52%, PICOCK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wer United - PICOCK 1:1