Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northsiders PICOCK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hill onderschept slim de pass. Lammie rent richting de bal. Lammie passt de bal zonder na te denken. Howland is nu in balbezit. Howland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Humphries rent richting de bal. Sterzinsky met een sublieme pass. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - PICOCK 1:0

21e minuut.
Vernon geeft een hoge lob. Hill kopt de bal weg. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howland is nu in balbezit. Howland draait met de bal, schiet en ... Clemens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lamontagne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hill is nu in balbezit. Met opzet legt Pinard zijn tegenspeler op de grond. Pinard krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Franklin haalt uit met een fantastische trap. Hancock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jang haalt uit met een fantastische trap. Baum probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franklin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cook komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Garon probeert naar een medespeler te passen. Jang rent richting de bal. Jang probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bradley met de inworp. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky probeert naar een medespeler te passen. Howland rent richting de bal. Howland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 50%, PICOCK 50%.
Northsiders - PICOCK 1:0

49e minuut.
Jang passt de bal met de wreef. Caron probeert de bal aan de voet te houden. Caron met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Vernon kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradley met een snelle inworp. Lammie is nu in balbezit. Lammie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gallardo met een sublieme pass. Humphries kopt de bal weg. Pinard heeft problemen om de bal te vangen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - PICOCK 2:0

71e minuut.
Hancock geeft een lange en hoge pass. Garon rent richting de bal. Lamontagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamontagne krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pinard rent richting de bal. Pinard draait met de bal, schiet en ... Hancock probeert de bal aan de voet te houden. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Gallardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 37%, PICOCK 63%.
Northsiders - PICOCK 2:0