Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detroit Blazers Ottawa Aces
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bevilacqua geeft een lange en hoge pass. Egan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin rent richting de bal. Curtin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark geeft de bal voor. Klungelig pakt Grimm de bal. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Boyd rent richting de bal. Boyd geeft een hoge lob. Newport is nu in balbezit. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 68%, Ottawa Aces 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Detroit Blazers - Ottawa Aces 0:0

47e minuut.
Bodea met een sublieme pass. Hancock geeft een hoge lob. Weeks is nu in balbezit. Weeks schiet op doel. Khan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Ottawa Aces 1:0

51e minuut.
Bevilacqua kopt de bal weg. Klungelig pakt Curtin de bal. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Newport rent richting de bal. Newport haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Laforest zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodea is nu in balbezit. Bodea speelt de bal door. Weeks rent richting de bal. Weeks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McLean passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weeks de bal. Clark rent richting de bal. Weeks is nu in balbezit. Weeks schiet op doel. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lemire geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Naptra de bal onder controle te krijgen. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock draait met de bal, schiet en ... Rivera Carrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
McLean probeert naar een medespeler te passen. Clark is nu in balbezit. Clark probeert naar een medespeler te passen. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Detroit Blazers - Ottawa Aces 1:1

86e minuut.
Wilkinson geeft een hoge lob. Touchette is nu in balbezit. Touchette met een sublieme pass. Weeks is nu in balbezit. Weeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 48%, Ottawa Aces 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Detroit Blazers - Ottawa Aces 1:1