Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detroit Blazers Rondawg Squad Err Err
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Atkinson geeft de bal voor. Bodea probeert de bal aan de voet te houden. Wagenaar rent richting de bal. Bodea onderschept slim de pass. Bodea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Grimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea is nu in balbezit. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weeks de bal. Weeks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ortega Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean rent richting de bal. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean verovert de bal door een tackle van achteren. McLean haalt uit met een fantastische trap. Quintero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weeks is nu in balbezit. Weeks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Laforest onderschept slim de pass. Laforest geeft een lange en hoge pass. Touchette kopt de bal weg. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weeks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quintero met een harde bal richting middenveld. Bernier kopt de bal weg. McLean is nu in balbezit. McLean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Giordano met een sublieme pass. Weeks rent richting de bal. Ortega Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. McLean onderschept slim de pass. McLean draait met de bal, schiet en ... Quintero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 44%, Rondawg Squad Err Err 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Detroit Blazers - Rondawg Squad Err Err 0:0

63e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keo met een snelle inworp. Kampa is nu in balbezit. Kampa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bodea passt de bal zonder na te denken. Keo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforest begaat een overtreding. Laforest krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hancock kopt de bal weg. Kampa kan de bal niet met de borst controleren. Kampa met een sublieme pass. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minot haalt uit met een fantastische trap. Egan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 51%, Rondawg Squad Err Err 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Detroit Blazers - Rondawg Squad Err Err 0:0