Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondawg Squad Err Err Detroit Blazers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Daar is Bernier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morneau onderschept slim de pass. Morneau met een sublieme pass. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Detroit Blazers 1:0

15e minuut.
McLean probeert naar een medespeler te passen. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Morneau onderschept slim de pass. Morneau draait met de bal, schiet en ... Egan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Keo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keo met de inworp. Morneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Morneau geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Morneau rent richting de bal. Morneau geeft een hoge lob. Ellison probeert de bal aan de voet te houden. Minot is nu in balbezit. Minot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Detroit Blazers 2:0

32e minuut.
Blackburn heeft problemen om de bal te vangen. McLean is nu in balbezit. McLean met een sublieme pass. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weeks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Hancock geeft de bal voor. Sewell controleert de bal met de borst. Duncan met een sublieme pass. Minot is nu in balbezit. Minot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 24%, Detroit Blazers 76%.
Rondawg Squad Err Err - Detroit Blazers 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancock met een snelle inworp. Bodea speelt de bal door. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morneau kopt de bal weg. McLean rent richting de bal. McLean passt de bal in één keer door. Weeks is nu in balbezit. Weeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Detroit Blazers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 41%, Detroit Blazers 59%.
Rondawg Squad Err Err - Detroit Blazers 2:1