Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samim xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
RunningBear met de inworp. Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck met een sublieme pass. Follmer is nu in balbezit. Follmer schiet op doel. Striker bokst de bal weg.

11e minuut.
Peetoom passt de bal zonder na te denken. Kindel rent richting de bal. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel is nu in balbezit. Kindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samim - xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 0:1

13e minuut.
Allison passt de bal in één keer door. Peetoom rent richting de bal. Met opzet legt RunningBear zijn tegenspeler op de grond. RunningBear krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Meuleman passt de bal in één keer door. Devine speelt de bal door. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer onderschept slim de pass. Follmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samim - xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 1:1

31e minuut.
David probeert de bal met de borst te controleren. David speelt de bal door. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer verovert de bal door een tackle van achteren. Follmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kindel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel onderschept slim de pass. Kindel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samim 64%, xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samim - xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 1:1

48e minuut.
Allison geeft de bal voor. RunningBear kopt de bal weg. Radchuck heeft problemen om de bal te vangen. Peetoom is nu in balbezit. Peetoom haalt uit met een fantastische trap. Paal! Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
RunningBear geeft een hoge lob. Allison heeft problemen om de bal te vangen. RunningBear schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. RunningBear krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Allison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulrooney met een snel genomen vrije trap. Peetoom geeft een hoge lob. Kindel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samim - xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 1:2

66e minuut.
Allison probeert naar een medespeler te passen. Kindel heeft problemen om de bal te vangen. Vernon onderschept slim de pass. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ... Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samim 63%, xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 37%.
Samim - xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 1:2