Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puffins Samim
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Jiménez Jiménez geeft een hoge lob. Hart is nu in balbezit. Hart speelt de bal door. Pagliara rent richting de bal. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cosma met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftodi de bal. Eftodi probeert naar een medespeler te passen. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Eftodi probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Hart probeert naar een medespeler te passen. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Meuleman verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg passt de bal met de wreef. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš draait met de bal, schiet en ... Edwards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
van Kerckhove verovert de bal door een tackle van achteren. van Kerckhove passt de bal in één keer door. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš verovert de bal door een tackle van achteren. Grbeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
D`Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart probeert naar een medespeler te passen. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara schiet op doel. Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Edgar passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Follmer de bal onder controle te krijgen. Maciąg rent richting de bal. Devine onderschept slim de pass. Devine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Samim 0:1

40e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Meuleman de bal onder controle te krijgen. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puffins - Samim 1:1

43e minuut.
Clark is nu in balbezit. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg met een sublieme pass. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 30%, Samim 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puffins - Samim 1:1

46e minuut.
Ben Bella komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vernon is nu in balbezit. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg speelt de bal door. Grbeš rent richting de bal. Pagliara is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peetoom komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Edgar kopt de bal weg. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal in één keer door. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Samim 2:1

77e minuut.
Pagliara verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara passt de bal zonder na te denken. Maciąg met een sublieme pass. Peetoom bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetoom geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jiménez Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez Jiménez geeft een lange en hoge pass. Pagliara kopt de bal weg. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Samim 3:1

86e minuut.
Blake heeft problemen om de bal te vangen. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš passt de bal zonder na te denken. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 31%, Samim 69%.
Puffins - Samim 3:1