Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx Laval FC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Hurne kopt de bal weg. Klungelig pakt Barnes de bal. Zaharijja is nu in balbezit. Ellison verovert de bal door een tackle van achteren. Ellison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
McDonald geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emmanuel met de inworp. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx - Laval FC 1:0

16e minuut.
Hurne rent richting de bal. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison probeert naar een medespeler te passen. Kindel is nu in balbezit. Kindel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Juneau rent richting de bal. Zaharijja rent richting de bal. Met opzet legt Juneau zijn tegenspeler op de grond. Zaharijja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zaharijja kan niet meer verder spelen. Clark komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 36%, Laval FC 64%.
xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx - Laval FC 1:0

47e minuut.
Dehere rent richting de bal. Peetoom verovert de bal door een tackle van achteren. Peetoom met een sublieme pass. Kindel is nu in balbezit. Kindel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dehere kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurne de bal. Kindel rent richting de bal. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mulrooney raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Young komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Juneau is nu in balbezit. Clark met een sublieme pass. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Allison rent richting de bal. Kindel is nu in balbezit. Hurne is nu in balbezit. Kindel onderschept slim de pass. Kindel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx - Laval FC 2:0

87e minuut.
Peetoom passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Kindel is nu in balbezit. Kindel haalt uit met een fantastische trap. Gupta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx 38%, Laval FC 62%.
xdxdxdxdxdxdxddxdxdxdxddxdx - Laval FC 2:0