Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondawg Squad Err Err Puffins
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
van Kerckhove is nu in balbezit. Kampa onderschept slim de pass. Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar probeert naar een medespeler te passen. Kampa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Eftodi is nu in balbezit. Eftodi speelt de bal door. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Atkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hart neemt de hoekschop. Grbeš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Puffins 0:1

11e minuut.
Boissieres passt de bal met de wreef. Keo is nu in balbezit. Eftodi onderschept slim de pass. Eftodi geeft een lange en hoge pass. Pagliara kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Cosma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma geeft de bal voor. Boissieres probeert naar een medespeler te passen. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš haalt uit met een fantastische trap. Quintero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano rent richting de bal. Pagliara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pagliara krijgt een gele kaart. Giordano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giordano kan niet meer verder spelen. Blackburn komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Edgar verovert de bal door een tackle van achteren. Edgar geeft de bal voor. Walsh is nu in balbezit. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Puffins 0:2

44e minuut.
Boissieres rent richting de bal. Boissieres probeert naar een medespeler te passen. Pagliara heeft problemen om de bal te vangen. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 63%, Puffins 37%.
Rondawg Squad Err Err - Puffins 0:2

46e minuut.
Gaviria komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jiménez Jiménez is nu in balbezit. Kampa rent richting de bal. Jiménez Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Eftodi is nu in balbezit. Eftodi geeft een lange en hoge pass. Paal! Grbeš is nu in balbezit. Grbeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Puffins 0:3

70e minuut.
Imhof verovert de bal door een tackle van achteren. Imhof geeft een lange en hoge pass. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa rent richting de bal. Kampa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hart speelt de bal door. Boissieres rent richting de bal. Boissieres passt de bal zonder na te denken. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš haalt uit met een fantastische trap. Quintero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 64%, Puffins 36%.
Rondawg Squad Err Err - Puffins 0:3