Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newmarket United Laval FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 12.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Inworp. Barnaby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour geeft een hoge lob. Ellison springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Hurne geeft de bal voor. Felix is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belfour. Belfour krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Martinez rent richting de bal. Molson is nu in balbezit. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez geeft een hoge lob. Nadeau kopt de bal weg. Gupta bokst de bal weg. Alcindor is nu in balbezit. Alcindor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Laval FC 1:0

16e minuut.
Castillo Lara rent richting de bal. Molson rent richting de bal. Molson passt de bal met de wreef. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Foley met een snelle inworp. Castillo Lara rent richting de bal. Castillo Lara geeft een hoge lob. Molson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Laval FC 2:0

25e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Alcindor rent richting de bal. McDonald rent richting de bal. Castillo Lara onderschept slim de pass. Castillo Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Castillo Lara is nu in balbezit. Castillo Lara passt de bal met de wreef. Alcindor rent richting de bal. Alcindor schiet op doel. Gupta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Laval FC 3:0

44e minuut.
Dupont met een sublieme pass. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Molson zijn tegenspeler op de grond. Molson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newmarket United 30%, Laval FC 70%.
Newmarket United - Laval FC 3:0

55e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nadeau de bal. Alcindor rent richting de bal. Alcindor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Felix is nu in balbezit. Felix passt de bal in één keer door. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaby onderschept slim de pass. Barnaby geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcindor onderschept slim de pass. Alcindor met een sublieme pass. Castillo Lara rent richting de bal. Castillo Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hurne de bal. Alcindor rent richting de bal. Alcindor haalt uit met een fantastische trap. Gupta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Laval FC 4:0

86e minuut.
Blake geeft een lange en hoge pass. Castillo Lara kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurne de bal. Alcindor rent richting de bal. Alcindor schiet op doel. Gupta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Foster speelt de bal door. Alcindor is nu in balbezit. Castillo Lara rent richting de bal. Alcindor rent richting de bal. Alcindor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newmarket United 36%, Laval FC 64%.
Newmarket United - Laval FC 4:0