Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detroit Blazers Samim
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Maillet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houston de bal. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap. Egan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Hancock onderschept slim de pass. Hancock passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weeks de bal. McLean is nu in balbezit. McLean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Bernier de bal. Devine rent richting de bal. Devine probeert naar een medespeler te passen. Follmer rent richting de bal. Follmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 49%, Samim 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Detroit Blazers - Samim 0:0

50e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean verovert de bal door een tackle van achteren. McLean passt de bal met de wreef. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Samim 1:0

54e minuut.
Touchette passt de bal in één keer door. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake is nu in balbezit. Weeks onderschept slim de pass. Weeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Meuleman de bal onder controle te krijgen. Bodea met een sublieme pass. McLean rent richting de bal. McLean schiet op doel. Vernon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Touchette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touchette speelt de bal door. Weeks rent richting de bal. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ... Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Samim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 49%, Samim 51%.
Detroit Blazers - Samim 2:0