Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puffins EGGOS FC
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Gauthier geeft een hoge lob. Vafir kopt de bal weg. Belfour is nu in balbezit. Vafir is nu in balbezit. Vafir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal zonder na te denken. Hart geeft een hoge lob. Daar is Grbeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbeš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Edgar onderschept slim de pass. Edgar passt de bal met de wreef. Stalteri rent richting de bal. Grbeš onderschept slim de pass. Grbeš draait met de bal, schiet en ... Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - EGGOS FC 1:0

15e minuut.
van Kerckhove kopt de bal weg. Klungelig pakt Hart de bal. Hart speelt de bal door. Pagliara rent richting de bal. Pagliara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robson speelt de bal door. Anderson probeert de bal met de borst te controleren. Anderson passt de bal in één keer door. Hart rent richting de bal. Hart geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Robson probeert naar een medespeler te passen. Boissieres probeert de bal met de borst te controleren. Boissieres probeert naar een medespeler te passen. Grbeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grbeš met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Eftodi geeft de bal voor. Robson probeert naar een medespeler te passen. Tanner kopt de bal weg. Vafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Belfour geeft een lange en hoge pass. van Kerckhove probeert de bal aan de voet te houden. Vafir rent richting de bal. Vafir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 39%, EGGOS FC 61%.
Puffins - EGGOS FC 1:0

46e minuut.
Ben Bella komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Boissieres is nu in balbezit. Grbeš rent richting de bal. Grbeš met een sublieme pass. Klungelig pakt Pagliara de bal. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hart speelt de bal door. van Kerckhove is nu in balbezit. Gauthier is nu in balbezit. van Kerckhove onderschept slim de pass. van Kerckhove geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kerckhove verovert de bal door een tackle van achteren. van Kerckhove geeft de bal voor. Pagliara krijgt zijn hoofd ertegen. Britner kopt de bal weg. Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 39%, EGGOS FC 61%.
Puffins - EGGOS FC 1:0