Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laval FC Detroit Blazers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ellison rent richting de bal. Bernier onderschept slim de pass. Bernier speelt de bal door. Juneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Juneau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Juneau passt de bal zonder na te denken. Daar is Ellison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellison rent richting de bal. Ellison schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grimm de bal onder controle te krijgen. Egan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald rent richting de bal. Weeks rent richting de bal. Weeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Detroit Blazers 0:1

41e minuut.
Juneau rent richting de bal. Juneau passt de bal zonder na te denken. Bodea rent richting de bal. Ellison onderschept slim de pass. Ellison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
McLean is nu in balbezit. Weeks is nu in balbezit. McLean is nu in balbezit. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weeks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Juneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier onderschept slim de pass. Bernier probeert naar een medespeler te passen. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laval FC - Detroit Blazers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 54%, Detroit Blazers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laval FC - Detroit Blazers 1:1

69e minuut.
Perugini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Touchette rent richting de bal. Touchette met een sublieme pass. Weeks is nu in balbezit. Weeks haalt uit met een fantastische trap. Gupta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Barnaby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juneau is nu in balbezit. Bodea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juneau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juneau kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Detroit Blazers 2:1

80e minuut.
Hurne onderschept slim de pass. Hurne passt de bal zonder na te denken. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weeks haalt uit met een fantastische trap. Gupta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laval FC - Detroit Blazers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 62%, Detroit Blazers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laval FC - Detroit Blazers 2:2