Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ottawa Aces Samim
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Boyd met een sublieme pass. Curtin speelt de bal door. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap. Edwards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - Samim 1:0

13e minuut.
RunningBear is nu in balbezit. Al-Akil onderschept slim de pass. Al-Akil geeft een hoge lob. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ... Edwards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. RunningBear met een snelle inworp. Radchuck is nu in balbezit. Radchuck geeft een hoge lob. Follmer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Edwards geeft een hoge lob. Clark is nu in balbezit. Curtin onderschept slim de pass. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Newport is nu in balbezit. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport rent richting de bal. Newport haalt uit met een fantastische trap. Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - Samim 2:0

39e minuut.
Rivera Carrera kopt de bal weg. Maillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maillet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maillet kan niet meer verder spelen. Kampa komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Radchuck met een snelle inworp. Devine is nu in balbezit. Devine passt de bal zonder na te denken. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - Samim 2:1

43e minuut.
Radchuck rent richting de bal. Radchuck passt de bal met de wreef. Lemire heeft problemen om de bal te vangen. Follmer rent richting de bal. Follmer haalt uit met een fantastische trap. Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottawa Aces 32%, Samim 68%.
Ottawa Aces - Samim 2:1

53e minuut.
Naptra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd rent richting de bal. Boyd geeft de bal voor. Newport is nu in balbezit. Newport draait met de bal, schiet en ... Edwards bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin schiet op doel. Clark probeert de bal aan de voet te houden. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Meuleman rent richting de bal. Boyd onderschept slim de pass. Bevilacqua rent richting de bal. Curtin is nu in balbezit. Curtin schiet op doel. Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Curtin onderschept slim de pass. Curtin passt de bal in één keer door. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - Samim 3:1

77e minuut.
Curtin onderschept slim de pass. Curtin speelt de bal door. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ... Edwards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - Samim 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottawa Aces 45%, Samim 55%.
Ottawa Aces - Samim 4:1