Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puffins Detroit Blazers
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Grbeš kopt de bal weg. Houston controleert de bal met de borst. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Egan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 1:0

8e minuut.
Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg passt de bal met de wreef. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal in één keer door. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara schiet op doel. Grimm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bernier is nu in balbezit. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg speelt de bal door. Pagliara heeft problemen om de bal te vangen. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Eftodi de bal. Eftodi passt de bal in één keer door. Grimm rent richting de bal. Pagliara onderschept slim de pass. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Egan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Egan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 2:0

25e minuut.
Hancock geeft een lange en hoge pass. Jiménez Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernier. Bernier krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Grbeš is nu in balbezit. Grbeš passt de bal met de wreef. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grimm de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
van Kerckhove speelt de bal door. Bernier rent richting de bal. Bernier probeert naar een medespeler te passen. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Grbeš onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eftodi neemt de hoekschop. Grbeš kopt de bal weg. Daar is Maciąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciąg schiet op doel. Egan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg geeft de bal voor. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbeš rent richting de bal. Grbeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 3:0

38e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Hart passt de bal zonder na te denken. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš schiet op doel. Egan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bodea rent richting de bal. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Pagliara heeft problemen om de bal te vangen. Pagliara schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 23%, Detroit Blazers 77%.
Puffins - Detroit Blazers 3:0

46e minuut.
Gaviria komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grbeš is nu in balbezit. Grbeš passt de bal zonder na te denken. Maciąg speelt de bal door. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Grimm geeft een lange en hoge pass. Hancock rent richting de bal. Hancock met een sublieme pass. McLean is nu in balbezit. McLean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jiménez Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez Jiménez geeft een lange en hoge pass. Grimm rent richting de bal. Grbeš onderschept slim de pass. Grbeš schiet op doel. Egan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 4:0

61e minuut.
Edgar probeert naar een medespeler te passen. Hart met een sublieme pass. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 5:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boissieres komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peetoom komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg is nu in balbezit. Grbeš rent richting de bal. Maciąg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maciąg kopt de bal weg. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissieres onderschept slim de pass. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jiménez Jiménez geeft de bal voor. Daar is Grimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissieres is nu in balbezit. Boissieres schiet op doel. Egan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Detroit Blazers 6:0

81e minuut.
Peetoom geeft een hoge lob. Daar is Bernier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea is nu in balbezit. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Eftodi met de inworp. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš geeft een lange en hoge pass. Boissieres is nu in balbezit. Boissieres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 26%, Detroit Blazers 74%.
Puffins - Detroit Blazers 6:0