Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detroit Blazers Puffins
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Grbeš passt de bal zonder na te denken. Eftodi is nu in balbezit. Eftodi geeft een hoge lob. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Eftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Eftodi speelt de bal door. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Puffins 0:1

36e minuut.
Hart speelt de bal door. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pagliara de bal onder controle te krijgen. Egan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Puffins 0:2

43e minuut.
Bernier verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eftodi zal de hoekschop nemen. Pagliara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Puffins 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 67%, Puffins 33%.
Detroit Blazers - Puffins 0:3

46e minuut.
Ben Bella komt het veld opgelopen. Peetoom komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Sewell komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Pagliara de bal onder controle te krijgen. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellison geeft de bal voor. van Kerckhove rent richting de bal. van Kerckhove geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Weeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Eftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sewell verovert de bal door een tackle van achteren. Sewell speelt de bal door. Grbeš rent richting de bal. Grbeš draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Blazers - Puffins 0:4

73e minuut.
Jiménez Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Sewell rent richting de bal. Sewell passt de bal in één keer door. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Blazers 76%, Puffins 24%.
Detroit Blazers - Puffins 0:4