Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondawg Squad Err Err Samim
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
RunningBear is nu in balbezit. Duncan onderschept slim de pass. Duncan met een sublieme pass. Minot rent richting de bal. Minot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giordano kopt de bal weg. Kampa is nu in balbezit. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Devine rent richting de bal. Devine speelt de bal door. Walsh rent richting de bal. Follmer onderschept slim de pass. Follmer schiet op doel. Quintero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal in één keer door. Minot is nu in balbezit. Minot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Samim 1:0

33e minuut.
Minot is nu in balbezit. Kampa rent richting de bal. Kampa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vernon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Samim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 47%, Samim 53%.
Rondawg Squad Err Err - Samim 2:0

64e minuut.
Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano geeft een lange en hoge pass. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa draait met de bal, schiet en ... Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Clark passt de bal in één keer door. Inworp. Ortega Santiago met de inworp. Keo rent richting de bal. Keo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Clark geeft de bal voor. Wagenaar rent richting de bal. Wagenaar geeft een lange en hoge pass. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Duncan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devine de bal onder controle te krijgen. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Atkinson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Imhof is nu in balbezit. Radchuck onderschept slim de pass. Radchuck met een sublieme pass. Follmer heeft problemen om de bal te vangen. Follmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 44%, Samim 56%.
Rondawg Squad Err Err - Samim 2:0