Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laval FC Rondawg Squad Err Err
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Gupta trapt de bal weg van het doel. Imhof kopt de bal weg. Dehere rent richting de bal. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Juneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal met de wreef. Minot rent richting de bal. Minot draait met de bal, schiet en ... Gupta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nadeau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duncan met een snelle inworp. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Keo speelt de bal door. Klungelig pakt Minot de bal. Minot passt de bal met de wreef. Kampa is nu in balbezit. Kampa draait met de bal, schiet en ... Gupta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 0:1

35e minuut.
Belfour passt de bal met de wreef. Hurne is nu in balbezit. Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Minot is nu in balbezit. Minot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 62%, Rondawg Squad Err Err 38%.
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 0:1

47e minuut.
Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa passt de bal in één keer door. Nadeau is nu in balbezit. Minot verovert de bal door een tackle van achteren. Minot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Keo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minot de bal. Kampa is nu in balbezit. Kampa haalt uit met een fantastische trap. Daar is Nadeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 0:2

61e minuut.
Ellison is nu in balbezit. Juneau rent richting de bal. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Juneau is nu in balbezit. Juneau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 1:2

71e minuut.
Molson probeert naar een medespeler te passen. McDonald rent richting de bal. McDonald passt de bal in één keer door. Kampa is nu in balbezit. Kampa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 1:3

79e minuut.
Ortega Santiago met een sublieme pass. Kampa heeft problemen om de bal te vangen. Ortega Santiago met een sublieme pass. Minot rent richting de bal. Minot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 66%, Rondawg Squad Err Err 34%.
Laval FC - Rondawg Squad Err Err 1:3