Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valankas Golden Knights
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dupuis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potvin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Soriano geeft de bal voor. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley schiet op doel. Dupuis onderschept slim de pass. Verville krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Verville kopt de bal weg. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey passt de bal in één keer door. Poisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Poisson schiet op doel. ibn-Osman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Verville speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poisson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valankas 68%, Golden Knights 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valankas - Golden Knights 0:0

50e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley begaat een overtreding. Bradley krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sylvester rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasim. Sylvester raakt geblesseerd tijdens het duel. Sylvester zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cardona rent richting de bal. Cardona geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sandoval kopt de bal weg. Klungelig pakt Buck de bal. Harvey speelt de bal door. Poisson is nu in balbezit. Poisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valankas - Golden Knights 0:1

88e minuut.
Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Primeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Poisson onderschept slim de pass. Poisson draait met de bal, schiet en ... McLeod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valankas - Golden Knights 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valankas 45%, Golden Knights 55%.
Valankas - Golden Knights 0:2