Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jblack Montreal Impact FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ference is nu in balbezit. Ference passt de bal zonder na te denken. Augé rent richting de bal. Augé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Montreal Impact FC 1:0

3e minuut.
Gusberti probeert de bal met de borst te controleren. Gusberti met een sublieme pass. Brennan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurman verovert de bal door een tackle van achteren. Hurman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gusberti geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rustad neemt de hoekschop. Augé bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wilson trapt de bal weg. Juneau kopt de bal weg. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference onderschept slim de pass. Ference geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Augé haalt uit met een fantastische trap. Wilson probeert de bal aan de voet te houden. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference onderschept slim de pass. Ference schiet op doel. Marrelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Montreal Impact FC 2:0

14e minuut.
Inworp. Castillo Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langlais geeft een hoge lob. Daar is Augé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Montreal Impact FC 3:0

24e minuut.
Marrelo trapt de bal weg van het doel. Geary kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelini de bal. Hurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Angelini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cochran met een snelle inworp. Geary is nu in balbezit. Geary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Montreal Impact FC 3:1

39e minuut.
Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad passt de bal in één keer door. Gusberti geeft een hoge lob. Hurman rent richting de bal. Hurman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Wilson geeft een lange en hoge pass. Perugini kopt de bal weg. Ference bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jblack 32%, Montreal Impact FC 68%.
jblack - Montreal Impact FC 3:1

73e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Ference verovert de bal door een tackle van achteren. Ference met een sublieme pass. Augé is nu in balbezit. Augé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gusberti probeert naar een medespeler te passen. Piovanelli rent richting de bal. Piovanelli met een sublieme pass. Geary rent richting de bal. Geary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ference kopt de bal weg. Augé is nu in balbezit. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé verovert de bal door een tackle van achteren. Augé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Juneau onderschept slim de pass. Juneau speelt de bal door. Perugini geeft een lange en hoge pass. Ference bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jblack 30%, Montreal Impact FC 70%.
jblack - Montreal Impact FC 3:1