Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hokmeng FC QC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Bradshaw de bal onder controle te krijgen. Bradshaw geeft een hoge lob. Labrecque probeert de bal aan de voet te houden. Dulic rent richting de bal. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Galindo de bal. Sylvester rent richting de bal. Sylvester speelt de bal door. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bradshaw rent richting de bal. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Boileau bokst de bal weg.

35e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal in één keer door. Sylvester probeert naar een medespeler te passen. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sylvester geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cockburn is nu in balbezit. Berry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cockburn raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hokmeng FC - QC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hokmeng FC 58%, QC 42%.
Hokmeng FC - QC 0:1

77e minuut.
Bradshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Bradshaw met een sublieme pass. Hobbs is nu in balbezit. Dulic verovert de bal door een tackle van achteren. Dulic schiet op doel. Hume bokst de bal weg.

81e minuut.
Berry geeft een hoge lob. Inworp. Cockburn met de inworp. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hokmeng FC - QC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hokmeng FC 57%, QC 43%.
Hokmeng FC - QC 0:2
QC