Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belconnen FC Frankston Piranhas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yang is nu in balbezit. Yang geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chick de bal onder controle te krijgen. Rogers rent richting de bal. Rogers schiet op doel. Stefanutto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Micevski geeft een lange en hoge pass. Dihm probeert de bal aan de voet te houden. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers onderschept slim de pass. Rogers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belconnen FC - Frankston Piranhas 0:1

17e minuut.
Gilbert trapt de bal weg van het doel. Dihm kopt de bal weg. Rudnicki is nu in balbezit. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dihm is nu in balbezit. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield speelt de bal door. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belconnen FC 60%, Frankston Piranhas 40%.
Belconnen FC - Frankston Piranhas 0:1

48e minuut.
Prasad kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hill met een snelle inworp. Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponting geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Yang de bal. Mairou is nu in balbezit. Mairou passt de bal zonder na te denken. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dihm is nu in balbezit. Dihm schiet op doel. Micevski controleert de bal met de borst. Micevski draait met de bal, schiet en ... Rudnicki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Prasad geeft een lange en hoge pass. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponting. Ponting krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belconnen FC 65%, Frankston Piranhas 35%.
Belconnen FC - Frankston Piranhas 0:1