Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Stamford Rangers
Trident Tactiek pringle
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Sơn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šurbat met een snelle inworp. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Šurbat rent richting de bal. Šurbat passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jones speelt de bal door. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz speelt de bal door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Băşulescu kan de bal niet met de borst controleren. Jones met een sublieme pass. Šurbat probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 69%, Stamford Rangers 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cool Runnings - Stamford Rangers 0:0

47e minuut.
Šurbat geeft de bal voor. Daar is Rech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Beray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Stamford Rangers 0:1

60e minuut.
Brynkiewicz kopt de bal weg. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones schiet op doel. Beray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescariu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jones neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mirco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Xingde neemt vlug de vrije trap. Agüero kopt de bal weg. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones geeft een lange en hoge pass. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Stamford Rangers 0:2

75e minuut.
Jones rent richting de bal. Jones passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Beray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Stamford Rangers 0:3

79e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jones de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. Beray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Beray trapt de bal weg. Passatore kopt de bal weg. Patrizi geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Beray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Brynkiewicz rent richting de bal. Masajada onderschept slim de pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Beray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 77%, Stamford Rangers 23%.
Cool Runnings - Stamford Rangers 0:3