Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oval FC Western Warriors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Onoforo rent richting de bal. Jayanthi verovert de bal door een tackle van achteren. Jayanthi speelt de bal door. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budin trapt de bal weg. Schwarzer kopt de bal weg. Paterson is nu in balbezit. Paterson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Schammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schammer passt de bal in één keer door. Paterson rent richting de bal. Paterson haalt uit met een fantastische trap. Haereiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Western Warriors 0:1

19e minuut.
Ngo speelt de bal door. King is nu in balbezit. King passt de bal in één keer door. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oval FC - Western Warriors 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Medhurst de bal. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Miller probeert de bal aan de voet te houden. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Western Warriors 1:2

24e minuut.
Medhurst rent richting de bal. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic met een sublieme pass. Paterson rent richting de bal. Paterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Western Warriors 1:3

33e minuut.
Anabalon rent richting de bal. Wylie onderschept slim de pass. Wylie passt de bal zonder na te denken. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski draait met de bal, schiet en ... Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 71%, Western Warriors 29%.
Oval FC - Western Warriors 1:3

60e minuut.
Medhurst rent richting de bal. Medhurst geeft een hoge lob. Robertson is nu in balbezit. Anabalon verovert de bal door een tackle van achteren. Anabalon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Western Warriors 2:3

82e minuut.
Matthews heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Matthews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Western Warriors 2:4

83e minuut.
Sterjovski speelt de bal door. Anabalon heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 53%, Western Warriors 47%.
Oval FC - Western Warriors 2:4