Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors Oval FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Sterjovski passt de bal zonder na te denken. Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal zonder na te denken. Anabalon rent richting de bal. Anabalon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Oval FC 0:1

31e minuut.
Schammer verovert de bal door een tackle van achteren. Schammer geeft een hoge lob. Budin probeert de bal met de borst te controleren. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Schammer speelt de bal door. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi passt de bal met de wreef. Paterson rent richting de bal. Paterson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 38%, Oval FC 62%.
Western Warriors - Oval FC 0:1

66e minuut.
Onoforo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayanthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jayanthi passt de bal met de wreef. King is nu in balbezit. Robertson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robertson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 45%, Oval FC 55%.
Western Warriors - Oval FC 0:1