Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
911 Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Comley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore rent richting de bal. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Cook de bal. Hay rent richting de bal. Hay passt de bal zonder na te denken. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cook de bal. Cook met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:2

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Vangelovski de bal onder controle te krijgen. Bailey is nu in balbezit. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:3

18e minuut.
Winterbottom met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal in één keer door. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rayner de bal. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. Sterjovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:4

23e minuut.
Vangelovski is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rayner trapt de bal weg van het doel. Cook rent richting de bal. Cook probeert naar een medespeler te passen. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:5

30e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een hoge lob. Passatore kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:6

32e minuut.
Daar is Winterbottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterbottom geeft een hoge lob. Daar is Rayner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore is nu in balbezit. Passatore geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lin kopt de bal weg. Daar is Vangelovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey is nu in balbezit. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Bailey de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:7

41e minuut.
Daar is Winterbottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterbottom passt de bal in één keer door. Bailey kan de bal niet met de borst controleren. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:8

43e minuut.
Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 72%, Cool Runnings 28%.
911 - Cool Runnings 0:8

50e minuut.
Hay probeert naar een medespeler te passen. Cook controleert de bal met de borst. Cook geeft een hoge lob. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Winterbottom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook geeft een lange en hoge pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lin is nu in balbezit. Lin geeft een lange en hoge pass. Rayner probeert de bal aan de voet te houden. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Winterbottom passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sterjovski trapt de bal weg. Cook probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passatore de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bailey de bal. Bailey passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey geeft een hoge lob. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Sterjovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:9

78e minuut.
North rent richting de bal. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hay met de inworp. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:10

85e minuut.
Hay speelt de bal door. North rent richting de bal. Cook schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cook is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Passatore is nu in balbezit. Bailey met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Cool Runnings 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 81%, Cool Runnings 19%.
911 - Cool Runnings 0:11