Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings 911
Trident Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 16.3
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een lange en hoge pass. Rayner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Passatore rent richting de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 1:0

6e minuut.
Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een lange en hoge pass. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 2:0

11e minuut.
Rudecki geeft een lange en hoge pass. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom geeft een hoge lob. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 3:0

20e minuut.
Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom met een sublieme pass. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Comley probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winterbottom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sterjovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... Sterjovski bokst de bal weg.

28e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een lange en hoge pass. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu passt de bal in één keer door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore onderschept slim de pass. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Comley geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Vangelovski probeert de bal met de borst te controleren. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook geeft een lange en hoge pass. Passatore springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Passatore springt en kopt de bal. Mathers is nu in balbezit. Băşulescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Băşulescu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Băşulescu schiet op doel. Sterjovski met een sublieme pass. Cook kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal met de wreef. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 4:0

43e minuut.
Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Băşulescu de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 21%, 911 79%.
Cool Runnings - 911 5:0

48e minuut.
Sơn is nu in balbezit. Sơn speelt de bal door. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 6:0

54e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Băşulescu is nu in balbezit. Mathers onderschept slim de pass. Bailey onderschept slim de pass. Bailey geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 7:0

61e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal in één keer door. Rudecki geeft een hoge lob. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom geeft een hoge lob. Bailey kopt de bal weg. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 8:0

68e minuut.
Passatore rent richting de bal. Sterjovski speelt de bal door. Winterbottom kopt de bal weg. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Hay met een snelle inworp. Cook geeft een lange en hoge pass. Passatore maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 9:0

72e minuut.
Racchi rent richting de bal. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey passt de bal in één keer door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 10:0

77e minuut.
Cook geeft de bal voor. Inworp. Hay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook rent richting de bal. Cook geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Passatore speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bailey de bal onder controle te krijgen. Bailey geeft een hoge lob. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 11:0

85e minuut.
Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Bailey is nu in balbezit. Bailey probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 12:0

88e minuut.
Hay speelt de bal door. Cook probeert naar een medespeler te passen. Hay probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Passatore probeert de bal aan de voet te houden. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - 911 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 17%, 911 83%.
Cool Runnings - 911 13:0