Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors Barrcelona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Chick geeft een lange en hoge pass. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft een lange en hoge pass. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic passt de bal in één keer door. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Naven rent richting de bal. McDermott is nu in balbezit. McDermott passt de bal in één keer door. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding draait met de bal, schiet en ... Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harding is nu in balbezit. Harding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Barrcelona 0:1

34e minuut.
Terminello speelt de bal door. McDermott rent richting de bal. McDermott passt de bal met de wreef. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Barrcelona 0:2

37e minuut.
Harding onderschept slim de pass. Harding probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McDermott de bal. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Durakovic is nu in balbezit. Durakovic met een sublieme pass. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 50%, Barrcelona 50%.
Western Warriors - Barrcelona 0:2

50e minuut.
Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding verovert de bal door een tackle van achteren. Harding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Barrcelona 0:3

56e minuut.
Christie geeft een hoge lob. Franklin probeert naar een medespeler te passen. Wylie verovert de bal door een tackle van achteren. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Christie onderschept slim de pass. Christie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durakovic de bal. Paterson rent richting de bal. Paterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Matthews passt de bal in één keer door. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chick onderschept slim de pass. Chick geeft een lange en hoge pass. Paterson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jayanthi passt de bal met de wreef. Durakovic is nu in balbezit. Paterson onderschept slim de pass. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Barrcelona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 42%, Barrcelona 58%.
Western Warriors - Barrcelona 1:3