Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrcelona Western Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bulloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bulloch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paterson de bal. Paterson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peters de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Schwarzer onderschept slim de pass. Schwarzer speelt de bal door. Bulloch is nu in balbezit. Paterson is nu in balbezit. Paterson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bulloch onderschept slim de pass. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Robertson controleert de bal met de borst. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Western Warriors 1:0

45e minuut.
Robertson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harding is nu in balbezit. Harding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 53%, Western Warriors 47%.
Barrcelona - Western Warriors 1:0

50e minuut.
Schwarzer geeft een hoge lob. Foxe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch onderschept slim de pass. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrcelona - Western Warriors 1:1

55e minuut.
Paterson rent richting de bal. Colosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson verovert de bal door een tackle van achteren. Paterson draait met de bal, schiet en ... Doumanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Western Warriors 1:2

58e minuut.
Jayanthi rent richting de bal. Fletcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayanthi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schammer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 61%, Western Warriors 39%.
Barrcelona - Western Warriors 1:2