Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Fury Cool Runnings
CB 352 Tactiek Trident
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Cook speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:1

5e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Bailey is nu in balbezit. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel. Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kasperek is nu in balbezit. Kasperek passt de bal zonder na te denken. Milligan kan de bal niet met de borst controleren. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bourne geeft een lange en hoge pass. Bailey rent richting de bal. Bailey speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nesic speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Băşulescu heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:2

21e minuut.
Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom geeft een hoge lob. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:3

23e minuut.
Hay met een snelle inworp. Cook is nu in balbezit. Cook speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lillee is nu in balbezit. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook speelt de bal door. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. Carle bokst de bal weg.

31e minuut.
Bourne trapt de bal weg van het doel. Winterbottom kopt de bal weg. Kasperek met een sublieme pass. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Winterbottom passt de bal in één keer door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:4

37e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal met de wreef. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Nesic probeert de bal aan de voet te houden. Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:5

40e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:6

42e minuut.
Sơn geeft een hoge lob. Winterbottom speelt de bal door. Klungelig pakt Higgins de bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Carle met een harde bal richting middenveld. Winterbottom kopt de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Fury 85%, Cool Runnings 15%.
Steel Fury - Cool Runnings 0:6

46e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey speelt de bal door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:7

49e minuut.
Bourne geeft een lange en hoge pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay passt de bal zonder na te denken. Cook is nu in balbezit. Cook geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal met de wreef. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey draait met de bal, schiet en ... Nesic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hay neemt de hoekschop. Băşulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Higgins met een harde bal richting middenveld. Rabiński kopt de bal weg. Cook geeft de bal voor. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:8

61e minuut.
Cook speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal met de wreef. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sơn controleert de bal met de borst. Rech rent richting de bal. O`Donoghue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rech raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rech kan niet meer verder spelen. Xu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Winterbottom geeft een hoge lob. Passatore kopt de bal weg. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:9

65e minuut.
Daar is Masajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masajada met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:10

70e minuut.
Winterbottom passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hay de bal onder controle te krijgen. Cook geeft de bal voor. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hay onderschept slim de pass. Hay passt de bal zonder na te denken. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Passatore is nu in balbezit. Passatore passt de bal zonder na te denken. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bailey rent richting de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:11

80e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Băşulescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milligan. Băşulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Winterbottom komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sơn geeft de bal voor. Băşulescu rent richting de bal. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu schiet op doel. Carle bokst de bal weg.

86e minuut.
Lillee kan de bal niet met de borst controleren. Winterbottom geeft de bal voor. Băşulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Cool Runnings 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Fury 77%, Cool Runnings 23%.
Steel Fury - Cool Runnings 0:12