Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers 911
pringle Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 15.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Akritidis speelt de bal door. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 1:0

11e minuut.
Trappe passt de bal zonder na te denken. Akritidis rent richting de bal. Akritidis probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty rent richting de bal. Batty speelt de bal door. McConville kan de bal niet met de borst controleren. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. Sterjovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 2:0

16e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal met de wreef. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Solano speelt de bal door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap. Comley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 3:0

18e minuut.
North is nu in balbezit. North probeert naar een medespeler te passen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 4:0

21e minuut.
McConville passt de bal in één keer door. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Solano de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 5:0

29e minuut.
Mathers bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey onderschept slim de pass. Storey probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McConville is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 6:0

33e minuut.
Racchi rent richting de bal. Batty onderschept slim de pass. Batty met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 7:0

35e minuut.
McConville schiet op doel. Sterjovski probeert naar een medespeler te passen. Banach kopt de bal weg. Klungelig pakt Solano de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Batty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty geeft de bal voor. Mathers heeft problemen om de bal te vangen. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... Sterjovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 8:0

39e minuut.
Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano speelt de bal door. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel. Sterjovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solano probeert de bal aan de voet te houden. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 9:0

42e minuut.
Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest onderschept slim de pass. Chmiest geeft een hoge lob. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Comley trapt de bal weg. Banach kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 21%, 911 79%.
Stamford Rangers - 911 9:0

50e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grubb met een snelle inworp. Banach rent richting de bal. Banach geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. McConville maakt een snoekduik en kopt de bal. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Nadolsky geeft de bal voor. Vangelovski rent richting de bal. Akritidis verovert de bal door een tackle van achteren. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Vangelovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty speelt de bal door. Klungelig pakt Solano de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 10:0

60e minuut.
Banach is nu in balbezit. Solano rent richting de bal. Solano passt de bal in één keer door. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grubb kopt de bal weg. Banach is nu in balbezit. Banach speelt de bal door. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batty probeert naar een medespeler te passen. Rayner probeert naar een medespeler te passen. Sterjovski controleert de bal met de borst. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Trappe is nu in balbezit. Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb probeert naar een medespeler te passen. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Storey is nu in balbezit. Racchi is nu in balbezit. Storey begaat een overtreding. Storey krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Racchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Racchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb geeft de bal voor. Solano is nu in balbezit. Solano probeert naar een medespeler te passen. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 11:0

71e minuut.
Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky met een sublieme pass. Storey rent richting de bal. Storey geeft een hoge lob. Comley heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Trappe probeert de bal met de borst te controleren. Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal in één keer door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Tarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akritidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grubb probeert naar een medespeler te passen. North bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis onderschept slim de pass. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach geeft een lange en hoge pass. Cook probeert de bal aan de voet te houden. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sterjovski trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Akritidis de bal. Akritidis met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sterjovski met een sublieme pass. Akritidis kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Banach heeft problemen om de bal te vangen. Solano is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... Sterjovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 12:0

90e minuut.
McConville heeft problemen om de bal te vangen. Rayner bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville onderschept slim de pass. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Comley de bal. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - 911 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 16%, 911 84%.
Stamford Rangers - 911 13:0