Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
911 Stamford Rangers
Normal Tactiek pringle
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cook geeft de bal voor. Storey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Racchi. Storey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Solano passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:1

7e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trappe rent richting de bal. Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb geeft een lange en hoge pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:2

10e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sterjovski trapt de bal weg van het doel. Solano kopt de bal weg. Agüero probeert de bal met de borst te controleren. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sterjovski bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Patrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tarka stond buitenspel. Patrizi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rayner geeft een hoge lob. Inworp. Jones met een snelle inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sterjovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:3

22e minuut.
Rayner probeert naar een medespeler te passen. Jones met een sublieme pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Sterjovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:4

22e minuut.
North rent richting de bal. North passt de bal met de wreef. Racchi heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Jones is nu in balbezit. Agüero met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Sterjovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jones rent richting de bal. Jones geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Racchi de bal. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:5

27e minuut.
Jones geeft de bal voor. Comley heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:6

28e minuut.
Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias met een sublieme pass. Daar is Storey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storey geeft de bal voor. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Catarinella neemt vlug de vrije trap. Pescariu rent richting de bal. Comley begaat een overtreding. Pescariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Solano komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:7

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tarka stond buitenspel. Catarinella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pescariu kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Racchi rent richting de bal. Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 85%, Stamford Rangers 15%.
911 - Stamford Rangers 0:7

49e minuut.
Mills met een snelle inworp. Kapodistrias is nu in balbezit. North schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. North krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb met een sublieme pass. Solano met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sterjovski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storey met een snelle inworp. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Inworp. Storey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano geeft een lange en hoge pass. Jones rent richting de bal. Jones geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:8

55e minuut.
Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comley is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:9

57e minuut.
Vangelovski passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Mills. Goede buitenspelval van de verdediging. Dineţ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Grubb is nu in balbezit. Trappe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grubb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agüero kopt de bal weg. Rayner heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Sterjovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Sterjovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:10

67e minuut.
Trappe is nu in balbezit. Trappe passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Racchi speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:11

73e minuut.
Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Jones met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:12

74e minuut.
Jones geeft de bal voor. Pescariu kopt de bal weg. Daar is Rayner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Storey rent richting de bal. Storey speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:13

78e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Pescariu de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano geeft een lange en hoge pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:14

83e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Storey is nu in balbezit. Storey met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Stamford Rangers 0:15

86e minuut.
Vangelovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Grubb de bal. Kapodistrias speelt de bal door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 80%, Stamford Rangers 20%.
911 - Stamford Rangers 0:15