Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrcelona Oval FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Collina passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding verovert de bal door een tackle van achteren. Harding draait met de bal, schiet en ... Haereiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Oval FC 1:0

9e minuut.
King speelt de bal door. Sterjovski is nu in balbezit. Sterjovski passt de bal in één keer door. Anabalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Durakovic met een sublieme pass. Ngo rent richting de bal. Ngo met een sublieme pass. Anabalon is nu in balbezit. Anabalon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft een hoge lob. Cole rent richting de bal. Harding onderschept slim de pass. Harding draait met de bal, schiet en ... Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Durakovic speelt de bal door. Onoforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoforo passt de bal in één keer door. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Durakovic rent richting de bal. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst probeert naar een medespeler te passen. Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterjovski schiet op doel. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sterjovski onderschept slim de pass. Sterjovski met een sublieme pass. Anabalon rent richting de bal. Anabalon draait met de bal, schiet en ... Doumanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

42e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie probeert naar een medespeler te passen. Harding rent richting de bal. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Oval FC 2:0

44e minuut.
Miller rent richting de bal. Christie verovert de bal door een tackle van achteren. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott schiet op doel. Klungelig pakt Budin de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 49%, Oval FC 51%.
Barrcelona - Oval FC 2:0

64e minuut.
King onderschept slim de pass. King passt de bal met de wreef. Sterjovski speelt de bal door. Anabalon rent richting de bal. Anabalon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Christie met een sublieme pass. McDermott rent richting de bal. Harding is nu in balbezit. Harding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Oval FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 47%, Oval FC 53%.
Barrcelona - Oval FC 3:0