Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oval FC Barrcelona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ngo rent richting de bal. Ngo passt de bal met de wreef. McDermott is nu in balbezit. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Barrcelona 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Christie de bal. Christie passt de bal in één keer door. McDermott is nu in balbezit. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fletcher kopt de bal weg. Sterjovski is nu in balbezit. Christie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christie krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ngo passt de bal zonder na te denken. Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterjovski passt de bal met de wreef. Anabalon rent richting de bal. Anabalon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 53%, Barrcelona 47%.
Oval FC - Barrcelona 0:1

51e minuut.
Colosimo trapt de bal weg van het doel. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Christie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Doeltrap. Haereiti met een harde bal richting middenveld. Anabalon met een sublieme pass. Klungelig pakt Sterjovski de bal. Sterjovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Terminello met een snelle inworp. Durakovic rent richting de bal. Durakovic probeert naar een medespeler te passen. Harding is nu in balbezit. Harding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller passt de bal met de wreef. Sterjovski is nu in balbezit. Anabalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Miller is nu in balbezit. McDermott verovert de bal door een tackle van achteren. McDermott passt de bal in één keer door. Harding is nu in balbezit. Harding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Barrcelona 0:2

87e minuut.
Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon rent richting de bal. Sterjovski is nu in balbezit. Sterjovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Barrcelona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 50%, Barrcelona 50%.
Oval FC - Barrcelona 1:2