Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrcelona Stamford Rangers
Normal Tactiek pringle
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Terminello is nu in balbezit. Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banach met een snelle inworp. Terminello bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:2

16e minuut.
Storey met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. McConville heeft problemen om de bal te vangen. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Colosimo geeft de bal voor. Akritidis probeert de bal aan de voet te houden. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis onderschept slim de pass. Batty geeft de bal voor. Doumanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:3

24e minuut.
Storey is nu in balbezit. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
McConville onderschept slim de pass. McConville passt de bal in één keer door. Batty probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:4

28e minuut.
Terminello is nu in balbezit. Nadolsky onderschept slim de pass. Nadolsky met een sublieme pass. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:5

31e minuut.
Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft de bal voor. Solano met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Durakovic heeft problemen om de bal te vangen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis verovert de bal door een tackle van achteren. Akritidis speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:6

44e minuut.
McConville is nu in balbezit. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville draait met de bal, schiet en ... Doumanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 87%, Stamford Rangers 13%.
Barrcelona - Stamford Rangers 0:7

46e minuut.
Banach speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Colosimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:8

50e minuut.
McConville schiet op doel. Peters probeert naar een medespeler te passen. Durakovic heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Batty probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. Peters is nu in balbezit. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Banach met een snelle inworp. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap. Doumanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Nadolsky de bal. Akritidis is nu in balbezit. Akritidis passt de bal met de wreef. Banach geeft een hoge lob. McConville krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Stamford Rangers 0:9

71e minuut.
McConville passt de bal zonder na te denken. Grubb rent richting de bal. Grubb met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Banach kopt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel. Na een snelle pass probeert McConville de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peters trapt de bal weg. Akritidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Colosimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Akritidis probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 83%, Stamford Rangers 17%.
Barrcelona - Stamford Rangers 0:9