Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers Barrcelona
pringle Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 18.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Peters is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Doumanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 1:0

4e minuut.
Dineţ met een snelle inworp. Storey rent richting de bal. Christie begaat een overtreding. Storey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Doumanis met een harde bal richting middenveld. Bourke kopt de bal weg. Harding is nu in balbezit. Harding schiet op doel. Xirong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harding is nu in balbezit. Harding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stamford Rangers - Barrcelona 1:1

9e minuut.
McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terminello de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Terminello de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 2:1

10e minuut.
Harding speelt de bal door. Daar is Bourke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Terminello geeft een lange en hoge pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville passt de bal in één keer door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Christie de bal. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Storey speelt de bal door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 3:1

17e minuut.
Harding probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bourke de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agüero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McConville passt de bal in één keer door. Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colosimo heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 4:1

23e minuut.
Grubb passt de bal met de wreef. McConville met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doumanis met een harde bal richting middenveld. Dineţ kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jones met de inworp. McConville rent richting de bal. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 5:1

27e minuut.
McConville geeft een lange en hoge pass. Daar is Christie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
McConville met een sublieme pass. Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. McConville speelt de bal door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agüero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jones geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Colosimo kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 6:1

36e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu schiet op doel. Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. McConville rent richting de bal. McConville passt de bal zonder na te denken. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 21%, Barrcelona 79%.
Stamford Rangers - Barrcelona 6:1

48e minuut.
Dineţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fletcher de bal. Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Pescariu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Terminello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durakovic rent richting de bal. Met opzet legt McConville zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McConville naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 7:1

55e minuut.
Kapodistrias speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal in één keer door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 8:1

56e minuut.
Patrizi is nu in balbezit. Patrizi geeft een hoge lob. Storey kopt de bal weg. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu schiet op doel. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Agüero probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 9:1

59e minuut.
Grubb geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colosimo. Agüero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agüero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 10:1

60e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal zonder na te denken. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones geeft de bal voor. Pescariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias geeft de bal voor. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Doumanis bokst de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 11:1

66e minuut.
Patrizi onderschept slim de pass. Patrizi passt de bal met de wreef. Jones probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 12:1

67e minuut.
Jones met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Terminello bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero geeft de bal voor. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 13:1

69e minuut.
Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Pescariu is nu in balbezit. Durakovic is nu in balbezit. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Pescariu de bal onder controle te krijgen. Kapodistrias kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Christie heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Barrcelona 14:1

77e minuut.
Jones rent richting de bal. Jones speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colosimo de bal onder controle te krijgen. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Catarinella rent richting de bal. Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias speelt de bal door. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Doumanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Storey neemt de hoekschop. Doumanis bokst de bal weg. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Doumanis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 21%, Barrcelona 79%.
Stamford Rangers - Barrcelona 14:1