Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beltana.F.C Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Winterbottom is nu in balbezit. Onoforo verovert de bal door een tackle van achteren. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Lin geeft een lange en hoge pass. Woodenberg bokst de bal weg.

6e minuut.
Hay onderschept slim de pass. Hay passt de bal in één keer door. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:1

9e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore passt de bal in één keer door. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:2

10e minuut.
Newton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haddleton komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Winterbottom met een snelle inworp. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een lange en hoge pass. Onoforo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailey kopt de bal weg. Woodenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:3

18e minuut.
Faria kopt de bal weg. Schofield heeft problemen om de bal te vangen. Banks is nu in balbezit. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Passatore kopt de bal weg. Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cook passt de bal zonder na te denken. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:4

32e minuut.
Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:5

40e minuut.
Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom geeft de bal voor. Passatore kopt de bal weg. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey schiet op doel. Woodenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 83%, Cool Runnings 17%.
beltana.F.C - Cool Runnings 0:5

46e minuut.
Bailey passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin geeft de bal voor. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Woodenberg met een harde bal richting middenveld. Winterbottom kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. Bailey probeert naar een medespeler te passen. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:6

55e minuut.
Cook met de inworp. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Banks is nu in balbezit. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey speelt de bal door. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Zmire verovert de bal door een tackle van achteren. Hay geeft een hoge lob. Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:7

72e minuut.
Doeltrap. Woodenberg met een harde bal richting middenveld. Winterbottom kopt de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:8

77e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook geeft een lange en hoge pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Cool Runnings 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 85%, Cool Runnings 15%.
beltana.F.C - Cool Runnings 0:9