Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings beltana.F.C
Trident Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 20.4
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Banks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winterbottom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 1:0

10e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schofield de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hay zal de hoekschop nemen. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Hay rent richting de bal. Hay met een sublieme pass. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Passatore is nu in balbezit. Bailey rent richting de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 2:0

20e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 3:0

22e minuut.
Winterbottom geeft een lange en hoge pass. Bailey controleert de bal met de borst. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 4:0

23e minuut.
Passatore onderschept slim de pass. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom geeft de bal voor. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 5:0

25e minuut.
Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom geeft de bal voor. Schofield is nu in balbezit. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hay met de inworp. Cook met een sublieme pass. Passatore is nu in balbezit. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Woodenberg bokst de bal weg.

32e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook probeert naar een medespeler te passen. Bailey is nu in balbezit. Passatore is nu in balbezit. Passatore passt de bal in één keer door. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 6:0

35e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey speelt de bal door. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Winterbottom probeert de bal aan de voet te houden. Onoforo rent richting de bal. Cook speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Hay kan de bal niet met de borst controleren. Hay passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 26%, beltana.F.C 74%.
Cool Runnings - beltana.F.C 7:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Winterbottom de bal onder controle te krijgen. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 8:0

51e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Bailey springt en kopt de bal. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hay speelt de bal door. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook speelt de bal door. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Winterbottom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Passatore de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 9:0

65e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal met de wreef. Winterbottom speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wheelhouse is nu in balbezit. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hay controleert de bal met de borst. Banks begaat een overtreding. Hay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cook met een snel genomen vrije trap. Schofield heeft problemen om de bal te vangen. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Banks de bal. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 10:0

74e minuut.
Passatore geeft een lange en hoge pass. Faria heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 11:0

81e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal zonder na te denken. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - beltana.F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 20%, beltana.F.C 80%.
Cool Runnings - beltana.F.C 12:0