Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
911 Oval FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Anabalon is nu in balbezit. Rayner onderschept slim de pass. Sterjovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sterjovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
911 - Oval FC 0:1

8e minuut.
Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller met een sublieme pass. Black probeert naar een medespeler te passen. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vangelovski onderschept slim de pass. Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. North bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka is nu in balbezit. Tarka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ngo is nu in balbezit. Comley onderschept slim de pass. Comley geeft een hoge lob. Tarka rent richting de bal. Tarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miller rent richting de bal. Racchi onderschept slim de pass. Bennett rent richting de bal. North verovert de bal door een tackle van achteren. North schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 47%, Oval FC 53%.
911 - Oval FC 0:1

47e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Racchi verovert de bal door een tackle van achteren. Racchi met een sublieme pass. Tarka is nu in balbezit. Tarka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
King rent richting de bal. Mathers onderschept slim de pass. Mathers geeft de bal voor. Tarka rent richting de bal. Tarka haalt uit met een fantastische trap. Haereiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tarka rent richting de bal. Tarka draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Budin de bal. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Miller rent richting de bal. Miller geeft een hoge lob. Budin probeert de bal met de borst te controleren. Tarka rent richting de bal. Tarka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Inworp. Ngo met een snelle inworp. Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterjovski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 50%, Oval FC 50%.
911 - Oval FC 0:1