Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Barrcelona
Trident Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Doumanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Passatore de bal. Bailey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terminello. Terminello krijgt een gele kaart. Bailey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bailey kan niet meer verder spelen. Brizuela komt het veld opgelopen. Passatore wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Lin de bal. Fletcher is nu in balbezit. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Colosimo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hay met een snelle inworp. Cook geeft de bal voor. Brizuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brizuela passt de bal met de wreef. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore geeft een lange en hoge pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 3:0

21e minuut.
Cook speelt de bal door. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Doumanis bokst de bal weg.

25e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Passatore is nu in balbezit. Passatore passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hay passt de bal met de wreef. Terminello is nu in balbezit. Brizuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terminello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Terminello kan niet meer verder spelen. Bird komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Hay geeft een hoge lob. Colosimo is nu in balbezit. Brizuela onderschept slim de pass. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin is nu in balbezit. Lin met een sublieme pass. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 21%, Barrcelona 79%.
Cool Runnings - Barrcelona 3:0

50e minuut.
Bird kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 4:0

58e minuut.
Christie controleert de bal met de borst. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela speelt de bal door. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 5:0

60e minuut.
Winterbottom met een sublieme pass. Brizuela geeft een hoge lob. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Doumanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 6:0

63e minuut.
Peters geeft de bal voor. Inworp. Winterbottom met een snelle inworp. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Barrcelona 7:0

67e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. Inworp. Winterbottom met een snelle inworp. Cook kan de bal niet met de borst controleren. Cook geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin met een sublieme pass. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela schiet op doel. Doumanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hay geeft een hoge lob. Fletcher kopt de bal weg. Colosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore onderschept slim de pass. Passatore geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colosimo rent richting de bal. Colosimo geeft de bal voor. Klungelig pakt Franklin de bal. Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cook speelt de bal door. Masajada is nu in balbezit. Masajada geeft een hoge lob. Lin kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Hay heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Cook speelt de bal door. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela geeft een hoge lob. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela met een sublieme pass. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin probeert naar een medespeler te passen. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 22%, Barrcelona 78%.
Cool Runnings - Barrcelona 7:0