Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrcelona Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook geeft de bal voor. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:1

3e minuut.
Bailey passt de bal met de wreef. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal in één keer door. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:2

9e minuut.
Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal met de wreef. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Franklin geeft een hoge lob. Passatore kopt de bal weg. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:3

10e minuut.
McDermott verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey rent richting de bal. McDermott begaat een overtreding. McDermott krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Doumanis probeert naar een medespeler te passen. Winterbottom kopt de bal weg. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. Peters probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Doumanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:4

27e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal zonder na te denken. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:5

28e minuut.
Hay met een snelle inworp. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor. Bailey krijgt zijn hoofd ertegen. Doumanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:6

30e minuut.
Klungelig pakt Christie de bal. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu passt de bal in één keer door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:7

36e minuut.
Rech geeft de bal voor. Collina is nu in balbezit. Franklin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franklin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sơn geeft een lange en hoge pass. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:8

44e minuut.
Winterbottom geeft de bal voor. Doumanis speelt de bal door. Hay speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 79%, Cool Runnings 21%.
Barrcelona - Cool Runnings 0:9

48e minuut.
Masajada geeft de bal voor. Băşulescu kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:10

50e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Bailey speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Colosimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hay zal de hoekschop nemen. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Paal! Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu met een sublieme pass. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doumanis trapt de bal weg van het doel. McDermott kopt de bal weg. Winterbottom geeft een lange en hoge pass. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bailey probeert de bal aan de voet te houden. Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Hay met een snelle inworp. Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:11

70e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Hay geeft de bal voor. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Christie geeft een hoge lob. Winterbottom kopt de bal weg. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Winterbottom met een snelle inworp. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christie krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cook met een sublieme pass. Passatore met een sublieme pass. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Doumanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bailey onderschept slim de pass. Bailey probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - Cool Runnings 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 78%, Cool Runnings 22%.
Barrcelona - Cool Runnings 0:12