Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers beltana.F.C
pringle Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
good Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Xingde speelt de bal door. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schofield de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano passt de bal zonder na te denken. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville onderschept slim de pass. McConville schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 1:0

15e minuut.
Solano is nu in balbezit. Faria bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano onderschept slim de pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Batty met een sublieme pass. McConville heeft problemen om de bal te vangen. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Xingde speelt de bal door. Yang speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt McConville de bal. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Storey passt de bal zonder na te denken. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 2:0

28e minuut.
Wheelhouse heeft problemen om de bal te vangen. Yang rent richting de bal. Yang met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 3:0

32e minuut.
Doeltrap. Woodenberg trapt de bal weg. Xingde kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Banks rent richting de bal. Banks passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yang geeft een lange en hoge pass. Xingde bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingde passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 4:0

42e minuut.
Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 5:0

45e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft een hoge lob. Solano probeert de bal met de borst te controleren. Solano draait met de bal, schiet en ... Woodenberg bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 20%, beltana.F.C 80%.
Stamford Rangers - beltana.F.C 5:0

47e minuut.
Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoforo verovert de bal door een tackle van achteren. Yang met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Storey probeert naar een medespeler te passen. McConville rent richting de bal. McConville probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 6:0

60e minuut.
Storey rent richting de bal. Storey speelt de bal door. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville draait met de bal, schiet en ... Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 7:0

65e minuut.
Xingde met de inworp. Solano is nu in balbezit. Solano geeft de bal voor. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 8:0

68e minuut.
Xingde met een sublieme pass. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Solano geeft een hoge lob. Woodenberg bokst de bal weg. Daar is Faria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Faria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Solano passt de bal in één keer door. McConville is nu in balbezit. Faria rent richting de bal. McConville onderschept slim de pass. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dineţ geeft een lange en hoge pass. Nadolsky kopt de bal weg. McConville is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Dineţ met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft de bal voor. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 9:0

87e minuut.
Storey passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - beltana.F.C 10:0

88e minuut.
Dineţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Patterson de bal. Storey met een sublieme pass. Xingde is nu in balbezit. Xingde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 18%, beltana.F.C 82%.
Stamford Rangers - beltana.F.C 10:0