Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beltana.F.C Stamford Rangers
Normal Tactiek pringle
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Banks rent richting de bal. Brynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brynkiewicz met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Gierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Brynkiewicz met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Schofield rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:1

6e minuut.
Onoforo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dineţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapodistrias geeft de bal voor. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Woodenberg bokst de bal weg. Klungelig pakt Schofield de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:2

8e minuut.
Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapodistrias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:3

12e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een hoge lob. Faria heeft problemen om de bal te vangen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Woodenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Onoforo is nu in balbezit. Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Onoforo is nu in balbezit. Kapodistrias rent richting de bal. Onoforo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapodistrias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gierowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:4

16e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:5

20e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een hoge lob. Pescariu kopt de bal weg. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:6

25e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een lange en hoge pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:7

26e minuut.
Gierowski speelt de bal door. Brynkiewicz met een sublieme pass. Schofield rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Jones probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:8

30e minuut.
Kapodistrias geeft een hoge lob. Agüero kopt de bal weg. Brynkiewicz speelt de bal door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Woodenberg trapt de bal weg van het doel. Dineţ rent richting de bal. Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agüero de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:9

40e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pescariu is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Woodenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jones rent richting de bal. Jones geeft de bal voor. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Patrizi passt de bal met de wreef. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 81%, Stamford Rangers 19%.
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:9

46e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:10

50e minuut.
Banks rent richting de bal. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz passt de bal met de wreef. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski geeft de bal voor. Woodenberg bokst de bal weg. Pescariu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:11

54e minuut.
Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski passt de bal met de wreef. Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Banks passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jones probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmire met een snelle inworp. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:12

63e minuut.
Brynkiewicz passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Faria de bal onder controle te krijgen. Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:13

65e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:14

65e minuut.
Newton met een sublieme pass. Wheelhouse rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Onoforo de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu kopt de bal weg. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:15

70e minuut.
Grubb speelt de bal door. Patterson is nu in balbezit. Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Agüero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu rent richting de bal. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Woodenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:16

74e minuut.
Grubb speelt de bal door. Brynkiewicz speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Woodenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:17

74e minuut.
Grubb rent richting de bal. Grubb geeft een hoge lob. Faria probeert de bal met de borst te controleren. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schofield is nu in balbezit. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grubb passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal in één keer door. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel. Woodenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Woodenberg trapt de bal weg. Dineţ kopt de bal weg. Daar is Kapodistrias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapodistrias geeft een hoge lob. Agüero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz geeft een hoge lob. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Grubb speelt de bal door. Jones probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 85%, Stamford Rangers 15%.
beltana.F.C - Stamford Rangers 0:17